Naslovna,  Poezija naših studenata

PJESMARICA vol.2

Ažurirali smo digitalnu pjesmaricu u koju smo skupili sve vaše pjesme koje ste nam slali od proljeća 2023. do danas!

Više od 80 autorskih pjesama 25 pjesnika i pjesnikinja pronaći ćete u ovoj lijepo uređenoj digitalnoj pjesmarici za čiji dizajn možemo zahvaliti kolegici Katarini Starčević.

Svi sudionici i sudionice našeg drugog pjesničkog okupljanja Stand up poetry vol. 2 koje se održalo u petak 15. ožujka 2024. u Knjižnici Filozofskog fakulteta dobili su tiskanu verziju ove pjesmarice koju smo uspjeli tiskati u malom, ali za nas značajnom broju primjeraka.

Uživali smo u ponovnom druženju i već planiramo sljedeće! Do tad, i dalje skupljamo poeziju naših studenata i studentica i pozdravljamo svu njihovu kreativnost i talente.

Drugo okupljanje pjesnika i pjesnikinja pod nazivom Stand up poetry vol. 2 održano je povodom15. godišnjice preseljenja Knjižnice u novu zgradu i 150. godišnjice Filozofskog fakulteta.

Događaj je organizirala grupa za događanja i društvene mreže Knjižnice, a u čemu su sudjelovale članice: Ana Kužnar, Ivana Kukić, Žana Maksimović, Inja Cahun Kisić uz podršku i voditeljice Knjižnice Višnje Novosel i kolegica Jasmine Sočo i Irene Kranjec te studentica na praksi Nike Kocijan i Nikoline Kos.